ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111

Ηλεκτρονική Φόρμα Επιστροφών


searchrma

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική Φόρμα Επιστροφών που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας μας (ισχύει μόνο για παραγγελίες που έχουν γίνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας μας) :

  • Στην αρχή θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον κωδικό της παραγγελίας σας (μπορείτε να τον βρείτε στο email που έχετε λάβει όταν βάλατε την παραγγελία σας).
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με την επιστροφή σας μέσω των επιλογών που εμφανίζονται στο πλαίσιο "Αιτιολογία επιστροφής" για κάθε είδος της αρχικής σας παραγγελίας.
  • Εάν χρειάζεστε μόνο αλλαγή στο μέγεθος τότε μπορείτε να επιλέξετε από τα διαθέσιμα μεγέθη αυτό που θέλετε χωρίς την συμπλήρωση του πεδίου με τα "Σχόλια"/
  • Εάν θελήσετε αλλαγή με κάποιο άλλο είδος της αρεσκείας σας θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο με τα "Σχόλια" τα παρακάτω στοιχεία (Κωδικός νέου προϊόντος & επιθυμητό μέγεθος ).
  • Εάν θελήσετε επιστροφή των χρημάτων σας θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο με τα "Σχόλια" τα παρακάτω στοιχεία ( Αριθμός λογαριασμού τράπεζας (όχι αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας), Επωνυμία τράπεζας, Ονοματεπώνυμο δικαιούχου του λογαριασμού).

Αφού έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία επιλέγετε το κουμπί "Αποστολή".

Έτσι εμείς θα λάβουμε το αίτημα σας και εσείς προχωράτε κανονικά στην αποστολή της επιστροφής σας προς τα εμάς χωρίς καμία χρέωση και μέσω των συνεργαζομένων εταιρειών courier ( Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα ).

Τέλος αφού λάβουμε την επιστροφή σας θα προχωρήσουμε άμεσα στο αίτημα που μας ζητήσατε και θα ενημερωθείτε ξανά μέσω email από εμάς για την παρακολούθηση της πορείας της αλλαγής-επιστροφής σας.

BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

Χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνία
0