ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111

Πολιτική Επιστροφών


Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει:
- Τα προϊόντα να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση μαζί με την συσκευασία τους (κουτί, καρτελάκια κλπ) και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς τους.
Σημείωση: παρακαλούμε τα προϊόντα να παραδίδονται συσκευασμένα σε μια οποιαδήποτε σακούλα.
- Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα.
Σημείωση: σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει μέσω μη συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφοράς, η επιστροφή δεν θα γίνεται αποδεκτή και θα επιστρέφεται πίσω σε εσάς.
- Όλες οι επιστροφές να αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση:
Nespo Athletics
Μαρίνου Αντύπα 40,
Πυλαία, Θεσσαλονίκη,
ΤΚ 55535
** Τα ηλεκτρονικά καταστήματα nespo.gr και hoodofsneakers.gr επιφυλάσσονται του δικαιώματος να απορρίψουν επιστροφές που στάλθηκαν μετά το πέρας της προθεσμίας επιστροφής (14 ημέρες) ή επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση ή επιστροφές προϊόντων (μάσκες, εσώρουχα, κάλτσες, μαγιό) που έχουν δοκιμασθεί και για λόγους υγιεινής δεν μπορούν γίνουν αποδεκτές.

Για την επιστροφή σας προς τα εμάς, δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς (χρέωση παραλήπτη).
Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος με άλλο μέγεθος ή με διαφορετικό είδος, τα νέα προϊόντα αποστέλλονται από την εταιρεία μας με κόστος μεταφοράς 3€, ανεξάρτητα από την αρχική αξία της παραγγελίας.

Α: Ηλεκτρονικές παραγγελίες:

1. Μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας Επιστροφών (RMA):
- Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας, εμείς λαμβάνουμε το αίτημα σας και εσείς προχωράτε κανονικά στην αποστολή της επιστροφής σας.
- Δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε νέα ηλεκτρονική παραγγελία.
- Όταν παραλάβουμε την επιστροφή σας θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες του αιτήματος σας και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε ξανά μέσω email για την πορεία της επιστροφής – αλλαγής σας.
2. Με τηλεφωνική επικοινωνία:
- Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ώστε να μας ενημερώσετε για το αίτημα σας και να προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.
- Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία που παραλάβατε, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία του αιτήματος σας.
Β: Τηλεφωνικές παραγγελίες:

1. Με τηλεφωνική επικοινωνία:
- Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ώστε να μας ενημερώσετε για το αίτημα σας και να προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.
- Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία που παραλάβατε, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία του αιτήματος σας.
Επιστροφές χρημάτων:
- Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία σας, συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα πεδία ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
- Αφού προχωρήσετε στην αποστολή της επιστροφής σας και την παραλάβουμε θα προχωρήσουμε στην διεκπεραίωση του αιτήματος σας.
- Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από την εταιρεία μας.
- Η εταιρεία δεν επιβαρύνεται με τυχόν τραπεζικά έξοδα.
- Στις επιστροφές χρημάτων επιστρέφεται αποκλειστικά το κόστος του/των προϊόντος/ων.
Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310474144 & 6981204111 ή μέσω email στο: support@nespo.gr

BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

Χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνία
0